NewsTeam.ro

A explodat Bomba în PSD. Greii partidului pregătesc trădarea. Se decide viitorul lui Dragnea

A explodat Bomba în PSD. Greii partidului pregătesc trădarea. Se decide viitorul lui Dragnea

Luni va fi ziua decisivă pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Greii PSD pun condiții  de neacceptat.

Cu doar o zi înainte de depunerea listelor cu candidații pentru alegerile europarlamentare conducerea PSD va definitiva numele celor care vor intra în competiția pentru un loc în Parlamentul European.

Se vehiculează că cel care va deschide lista candidaților va fi ministrul fondurilor europene Rovana Plumb urmată de un alt membru al Cabinetului Dăncilă, șefa internelor Carmen Dan.

Postul bine plătit și fără obligații prea mari de la Bruxelles îi tentează pe foarte mulți social-democrați care, după ce au servit partidul ar dori să se relaxeze cel puțin 5 ani în capitala Europei.

La această oră este mare fierbere în PSD întrucât, nume grele doresc să fie între primii 10 candidați, cei care au șanse reale să devină europarlamentari. Printre aceștia sunt Dragoș Benea, șeful PSD Bacău, care nu a primit de la Dragnea postul de la transporturi. dar și senatoarea Doina  Fedorovici, spun pentru NewsTeam.ro surse din PSD.

Mai mult, aceleași surse ne-au mai declarat că cei doi sunt cu demisia scrisă și mo vor pune luni, 25 martie pe masa lui Dragnea dacă nu vor fi printre primii pe lista de candidați la europarlamentare. Aceștia alături de alți lideri locali care nu și-au văzut sacii în căruță vor cere demisia lui Dragnea.

După un stagiu de peste 12 ani la Bruxelles, actualul eurodeputat Victor Boștinaru va fi scos de pe locul eligibil promis de Dragnea.

 

 

Related posts

Atac la Victor Ponta din PSD. ”Un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul”

newsteam

Rareș Bogdan, atac incendiar la PSD. ”România e condusă de un regim mafiot”

newsteam

Dăncilă  AMENINȚĂ liderii europeni. Ce le transmite Primul-ministru

newsteam

Leave a Comment