Fără categorie

Mesaj la summit-ul PPE: Lupta pentru Europa se dă la București, unde Guvernul nu susține candidatura unui român pentru o funcție europeană

Mesaj la summit-ul PPE: Lupta pentru Europa se dă la București, unde Guvernul nu susține candidatura unui român pentru o funcție europeană

Liderii Partidului Popular European (PPE) veniti la Bucuresti, la summit-ul organizat de liberali, au avut mesaje puternice pentru romani: trebuie sa fiti mandri de trecutul vostru, dar si constienti de faptul ca Guvernul PSD trage tara inapoi.

La unison, pupularii europeni au vorbit despre diferenta dintre Guvernul PSD/ALDE, care trag Romania inapoi, prin incapacitatea de a accesa fonduri europene si prin dorinta de satisface interesele liderilor politici, nu ale tarii, si cetatenii Romaniei, care sunt pro-europeni si care merita autostrazi si politici coerente.

La summit-ul organizat de PNL a participat si presedintele Klaus Iohannis, care nu a pierdut prilejul de a critica regimul politic al PSD.

Ludovic Orban a amintit rezultatele ultimelor sondaje, care arata ca PSD este in dinamica descendenta, iar PNL are o buna fereastra de oportunitate.

Antonio Lopez Isturiz, secretarul general al PPE, a folosit cateva exprimari in limba romana, apoi vorbit in limba spaniola, pentru ca multi romani traiesc in disapora, in Spania.

”Batalia pentru viitorul Europei se da aici, in Romania. E o lupta pentru valori, principii si democratie.

E ora Romaniei.

In Romania vedem adevarata fata a socialismului. Ii spun pseudo-guvern, pentru ca un Guvern trebuie sa guverneze pentru popor si vedem ca acest Guvern nu se preocupa de romani.

Suntem ingrijorati pentru Romania. Ceea ce fac socialistii este sa atace statul de drept, PSD-ul este impotriva valorilor europene. Aceasta tara, care a facut fata turcilor si a luptat cu curaj pentru a darama comunismul, a rezistat la fantasma nationalismului si a construit un stat care in prezent este un exemplu in ceea ce priveste protectia minoritatilor.

Romania nu poate ceda in fata capcanei socialismului, Romania nu poate sa cada in capcana socialismului.

In tara mea de origine traiesc peste un milion de romani si in ultimele decenii munca lor pe care au prestat-o din greu ne-a ajutat sa transformam Spania intr-o tara mai puternica. Acum a sosit momentul ca romanii sa faca acest lucru pentru Romania. Sunt spaniol si sunt mandru de diaspora romana din Spania”, a spus Antonio Lopez.
Apoi a continuat în limba română: ”Sunt spaniol si sunt mandru de diaspora romana din Spania!

Related posts

Video. PSD, criticat dur la Summitul PPE de la Bucureşti. Antonio Lopez: Guvernul e un eşec. Nu aceasta este imaginea României

newsteam

Leave a Comment